11 coafuri bob care vă vor inspira să mergeți imediat la salon

Tânără proaspăt vopsită blondă și tunsă bob

Coafurile bob nu vor ajunge prea curând să fie demodate, acest stil fiind prezent de câțiva zeci de ani, cu promisiuni că va mai rămâne prin preajmă încă ceva mai mult timp. Există atât de multe variante ale stilului dintre care puteți alege, încât este practic imposibil să nu găsiți unul care să vi se potrivească.

Există, bineînțeles, bobul clasic, a cărui lungime este până la barbie, însă au apărut și tot felul de reinterpretări și adaptări mai moderne, cum ar fi bobul mai lung sau bobul ondulat, care asigură o veritabilă senzație boemă.

Vestea cea bună este că, dacă aveți nevoie de o reprezentare vizuală a acestor stiluri elegante și interesante, există o serie întreagă de celebrități care au adoptat măcar o dată de-a lungul carierei o tunsoare bob, deci aveți multiple exemple din care să vă inspirați, în cazul în care sunteți în căutare de o schimbare de look.

Prin urmare, indiferent dacă preferați un bob mai lung și ondulat, precum Chrissy Teigen, un bob în straturi precum Jenna Dewan sau un bob în stil Rihanna cu margini rotunde, există o mulțime de alternative posibile.

Acum este, poate, un moment la fel de bun ca oricare altul, pentru a vă schimba aspectul, așa că vă invităm, să continuați să citiți acest scurt articol, pentru a găsi cea mai bună și flatantă tunsoare bob pentru dumneavoastră.

Coafuri bob scurt

Un bob tăiat deasupra bărbiei s-ar putea simți foarte scurt. Și hei, luați în calcul tot timpul pe care îl veți economisi din spălarea și uscarea părului, în special dacă în prezent aveți părul lung.

Celebrități care să vă inspire: Lana Condor, Gabrielle Union și Dua Lipa.

Coafuri bob lung

Probabil una dintre cele mai populare tunsori și coafuri a deceniului este reprezentată de bobul lung, popularizat de mulți celebrități în ultimii ani. Indiferent dacă preferați un bob lung creț sau ondulat, cu valuri, aceasta este probabil cea mai versatilă coafură pe care o puteți alege.

Celebrități care să vă inspire: Lily Collins și Chrissy Teigen.

Coafuri bob cu breton

Mai dramatic decât tunderea unei porțiuni mari de păr, este tunderea unei porțiuni mari de păr în același timp cu tunderea bretonului. Indiferent dacă preferați un breton complet, care să acopere bine fruntea, sau un breton lateral, coafeza dumneavoastră vă va ajuta să alegeți tunsoarea cea mai potrivită pentru forma feței pe care o aveți.

Celebrități care să vă inspire: Emma Stone și Naomi Campbell.

Așadar, după cum puteți vedea există mai multe alternative de tunsori bob pe care le puteți încerca. Ați mai încercat până acum acest tip de tunsoare? Sau v-ar interesa pe viitor? Lăsați-ne un mesaj, mai jos, în secțiunea de comentarii, cu răspunsurile dumneavoastră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de coafuri de nuntă

12 tipuri de coafuri de nuntă

Niciodată nu este prea devreme să îți planifici coafurile pentru nunta ta. Inspiră-te din acest top 12 cel mai îndrăgite tipuri de coafuri de nuntă,

Tipuri de păr

14 tipuri de păr îndrăgite de femei

Descoperă cele 14 tipuri de păr diferite pentru femei, cu imagini care să te ajute să înțelegi rapid diferențele subtile dintre ele. Întocmai precum culoarea

Tipuri de mustață

25 de tipuri de mustață diferite

Nu trebuie să fii Tom Selleck pentru a-ți lăsa mustața să facă parte din stilul care te reprezintă. Află mai multe despre numeroasele tipuri de